Ngabagéakeun Pikeun THA

keureutan

Jiangsu Tianhua trafo Co. Ltd. Dupi hiji perusahaan tinggi-tech husus dina produksi, ngembangkeun jeung jualan trafo jeung produk nu patali. Parusahaan anu lokasina di kota panggedéna kadua di propinsi Jiangsu, hub angkutan komprehensif nasional, wétan Cina sains jeung atikan penting, budaya, keuangan, pariwisata, kasehatan, konvénsi sarta puseur paméran, puseur ékonomi, komérsial sarta perdagangan penting dina propinsi Jiangsu, Xuzhou kota, kareta api Beijing-Shanghai jeung kareta Longhai di simpang ieu, nu traverses sasak buana Eurasia of Xuzhou, transportasi jeung pisan merenah.
The total investasi pausahaan anu 258 juta Yuan, kalayan ibukota kadaptar ti 55 juta Yuan. parusahaan boga 270 pagawé, kaasup 7 engineers.More senior ti 110 tanaga teknis senior kayaning dokter na master degree.Since parusahaan diadegkeun, mastikeun turutan sistem manajemen kualitas ISO9000 Jeung nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas alus teuing anu minuhan ciri unggal wewengkon.

Urang cooperate kalawan customer kami kalawan téhnologi canggih, alat-alat-kelas munggaran, kualitas alus teuing, layanan nyugemakeun tur reputasi alus, neangan ngembangkeun umum, tulus ngabagéakeun urang ti sakabeh walks tina kahirupan datang ka parusahaan kuring ngabahas babarengan, nyieun cemerlang!

bengkel

Budaya parusahaan

Konsumén: nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa tina kualitasna alus sarta nilai maksimum profésional meunang konsumén 'pamahaman, hormat jeung rojongan jeung kajembaran jeung kakuatan.

Karyawan: trust karyawan 'usaha tur kumawula, ngaku karyawan maranéhna' prestasi sarta nyadiakeun mulih pakait, jeung nyieun lingkungan kerja alus tur prospek ngembangkeun keur karyawan maranéhanana.

Pasar: pikeun ngurangan biaya ngayakeun tur resiko pikeun konsumén, sarta nyadiakeun garansi nyata pikeun investasi nasabah. 

Ngembangkeun: ngudag tujuan ngembangkeun sustainable sarta ngawangun on kapuasan customer. 

roh perusahaan: timer kapercayaan, disiplin diri, timer reliance na timer pamutahiran.

Rincian produk

Dina proyék The

material

kahirupan

pakakas


WhatsApp Online Chat!